Alsó lefolyó beton Aquamax 250 x 250mm D63/75 ragasztott fuga

Nincs értékelés
14 600 Ft 11 496 Ft ÁFA nélkül
Raktáron - In stock
Várható kézbesítés:
17.4.2024

Részletes információ

Termék részletes leírása


AAquamax négyzet alakú alsó lefolyó kerámia béléssel vagy felületi szigetelő bevonattal ellátott betonmedencékhez alkalmas. UV sugárzásnak ellenálló ABS műanyagból készült. A védőrács rozsdamentes acél csavarokkal van rögzítve. Az alsó csatlakozás Ø50mm a hidrosztatikus szelephez. A kimenet D63/75 ragasztott kötéssel van összekötve. A kimeneti rács mérete 250x250 mm.

A medence lefolyója a medence leeresztésének legegyszerűbb módja. A búvárszivattyúval ellentétben a medence lefolyója az utolsó milliméterig leereszti a vizet, ami sok munkát és költséget takarít meg a búvárszivattyú vásárlásával kapcsolatban. Használható a víz teljes vagy csak részleges elvezetésére, mely alkalmas pl. amikor vizet enged ki télre, vagy amikor meg kell tisztítania a medencét.

Ha elveszett zsaluzatból vagy teljesen betonból épít egy medencét, hagyjon kb. 200 x 200 mm-esnyílást a leendő kifolyó helyén. A méreteket tekintse tájékoztató jellegűnek, mindig legyen néhány centiméter szabad hely a kimenet körül a problémamentes behelyezés érdekében. A kimenetet ezt követően ebbe a furatba szerelik be, és csak ezután betonozzák be.

Műszaki adatok:

Rács méretei: 250x250 mm

Csatlakozás: D63/75 ragasztott kötés

Alsó csatlakozás: Ø50 mm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Csatorna
Súly: 0.1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: