Aqua Jet XT ellenáramú előszerelő készlet

Nincs értékelés
134 000 Ft 105 512 Ft ÁFA nélkül
Raktáron - In stock
Várható kézbesítés:
17.7.2024

Részletes információ

Termék részletes leírása

A beépített ellenáramú Aqua Jet XT tökéletes megoldás, ha a medencét sportolásra szeretné használni, és korlátozott hely áll rendelkezésre úszásra. Az úszás mellett a hátmasszírozásra is tökéletes megoldás az alacsonyabb teljesítményszintű ellenáram. Az Aquajet nagy teljesítményű ellenáramú rendszere igazi úszásélményt biztosít. Ideális szabadidős úszáshoz. Az univerzális beépíthető elemeknek köszönhetően bármilyen típusú medence esetén felhasználási lehetőséget kínál. Az Aqua Jet XT előlapja fogantyúval rendelkezik.

A készülékben lehetőség van a vízáramlás és a légszívás intenzitásának szabályozására, mindezt a 40 mm átmérőjű fúvókán, ami szintén állítható irányban. Ez a fúvóka a szívóval és a pneumatikus kapcsolóval együtt a készülék elülső burkolatában található, ami lehetővé teszi a könnyű vezérlést közvetlenül a medencéből. (A csatlakozó csövek és idomok nem képezik a szállítás részét). Az ellenáramú szivattyút a lehető legközelebb kell elhelyezni a medencéhez a maximális teljesítmény elérése és a csőhossz és a súrlódás miatti veszteségek csökkentése érdekében. Az optimális távolság az, ha a szivattyút a medencétől körülbelül 1 méter távolságra kell elhelyezni. Ideális, ha az ellenáramot más medencetechnológiával együtt közvetlenül a medencéhez vezető aknába helyezzük. Nem javasoljuk a szivattyú telepítését a medencétől 10 m-nél távolabbra. A szivattyú nem önfelszívó, ezért a vízszint alá kell helyezni. A készülék technológiai helyiségét kellőképpen szellőztetnie kell, hogy megakadályozza a víz lecsapódását.

A fúvókához egy előszerelő készlet tartozik az Aqua Jet XT fúvókákhoz.

Az előszerelő készlet a következőket tartalmazza:

  • XT elülső maszk
  • elektrofonás
  • 2x golyóscsap

Az elülső maszknak köszönhetően közvetlenül a medencéből ellentétes irányban szabályozhatja a levegő beáramlását, valamint a víz áramlását. Opcionálisan beállíthatja a 40 mm átmérőjű fúvókát és meghatározhatja a víz áramlási irányát. A szivattyú nem része az előszerelő készletnek.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Előszerelő készletek
Súly: 2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: