Automata adagoló Microdos Pool Gold PH - 10l/h / CL - 10l/h

Nincs értékelés
1 257 000 Ft 989 764 Ft ÁFA nélkül
Raktáron - In stock
Várható kézbesítés:
27.5.2024

professzionális pH és Cl mérés és vegyszer adagolás készülék, digitális és impulzus kimenet, PVC fali panel elektromos csatlakozással

Részletes információ

Termék részletes leírása

A POOL GOLD egy professzionális készülék pH és Cl mérésére és vegyszerek adagolására.

PVC fali panellel rendelkezik elektromos csatlakozásokkal. Méri a pH-t és a klórszintet, valamint a pH érték növelésére és csökkentésére is használható. Lehetősége van az arányos tartomány és a maximális impulzusfrekvencia meghatározására. Tartalmaz egy többparaméteres VMS vezérlőkészüléket: lehetővé teszi több érték mérését a kiválasztott szondák szerint: PH, oxigén, vezetőképesség, redox és klór. A pH és a CL2 kimutatása, a mért klór kijelzése ppm egységben.

A készülék digitális és impulzus kimenettel, 2 relé kimenettel és 2 db 4-20 mA kimenettel rendelkezik. Mindegyik kimenet szabadon programozható különböző értékekre. A relé kimenet kapcsolható ill késleltetés. ME3 adagolószivattyúk arányos vezérlése V-MS vezérlővel. A készülék részét képezi egy mosható 50 mikronos szűrőbetét és egy tartó az áramlásszonda számára. Ezen kívül a készülék rendelkezik még egy PT100 hőmérséklet-érzékelővel, egy PVDF-Sfere Pyrex-Viton® adagolófejjel az ME1 szivattyúhoz, egy áramláskapcsolóval és egy bemeneti szintérzékelővel.

Műszaki adatok:

Max. áramlási sebesség: 10 l/h

Nyomás: 2 bar / 29,4 PSI / 1,11 cm 3 /perc

Löket: 1.3

Mágnes: 080

Adagoló anyaga: PP

Teljesítmény: 60 W

Gyakoriság: 150

Súly: 3,5 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Automata adagolók
Súly: 2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: