Betonfelszívó STD 6/4" belső menettel / D50

Nincs értékelés
18 900 Ft 14 882 Ft ÁFA nélkül
Raktáron - In stock
Várható kézbesítés:
29.5.2024

beton medencékhez és elveszett zsaluzatból készült medencékhez való, amelyeken nem lesz belső fólia, hanem csak bevonat, a maximális átfolyás 13 m 3 /óra

Részletes információ

Termék részletes leírása


ASkimmer minden medence elengedhetetlen része. A szkimmer segítségével a medence mindig tiszta és mentes a nagyobb szennyeződésektől. A medenceszkimmer összegyűjti a szennyeződést a felszínről, mielőtt az a fenékre süllyedne, így megakadályozza az algák és mikrobák kialakulását a medencében. A szkimmer belsejében általában egy kosár található a durva szennyeződések felfogására és egy skimvac a medenceporszívó tömlőjének csatlakoztatására. A betonszkimmer betonmedencékhez és elveszett zsaluzatból készült medencékhez készült, amelyeken nem lesz belső fólia, hanem csak bevonat. Javasoljuk, hogy a medence vízfelületének 20-25 m 2 -enként 1 db szkimmert szereljen fel.

A szabványos nyakú skimmer föld feletti és fólia nélküli medencékbe egyaránt alkalmas. A skimmer minden nem beágyazott része UV-sugárzással szemben stabilizált. A szkimmer ABS műanyagból és AISI316 rozsdamentes acélból készül. A maximális áramlási sebesség 13 m 3 /óra.

Műszaki adatok:

Csatlakozás: 1½"

Belső menet: D50

Fedél: D198 mm

Max. áramlási sebesség: 13m 3 /óra.

A csomag tartalma:

1 db skimmer test

1 db felső borító

1 kosár durva szennyeződésekhez

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Skimmerek
Súly: 3 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: