Kézi porszívó, Basic oldalkefével

Nincs értékelés
5 300 Ft 4 173 Ft ÁFA nélkül
Raktáron - In stock
Várható kézbesítés:
14.6.2024

kisebb és nagyobb medencékbe is alkalmas

Részletes információ

Termék részletes leírása

Kézi porszívó, Basic oldalkefével


Az oldalkefésBasic kézi medenceporszívó kisebb és nagyobb medencékben is használható. Az oldalkefés medenceporszívó tökéletesen megtisztítja a medence sarkait is. A porszívó a porszívó bármely teleszkópos rúdjához csatlakoztatható. A kézi medenceporszívó a szkimmerhez vagy a medencén lévő szívófejhez csatlakozik. A vákuumozott szennyeződéseket homok vagy patronos szűrés fogja fel.

Csatlakozás a medencetömlőhöz 32 és 38 mm. Sörtéinek köszönhetően magas tisztítási hatékonyságot garantál. Tisztítási szélesség kb.25 cm. A medencetömlő és a teleszkópos rúd nem része a porszívó szállítási terjedelmének. Válassza ki a tömlőt és a rudat a medence méretének megfelelően.

A kézi medenceporszívók a medencén lévő szkimmerhez vagy szívófejhez csatlakoztathatók. A kézi medenceporszívókat a medence minden típusára és felületére tervezték, mind a föld feletti, mind a föld alatti medencékhez. A kézi porszívó kiválasztásakor a fő paraméter a medence hossza, valamint a medencetömlő és a teleszkópos rúd ebből eredő hossza. A kézi medenceporszívók patronos és homokszűrővel is használhatók. A szivattyú teljesítménye azonban fontos a patronos szűréshez. Ha a szivattyú teljesítménye túl alacsony a medence hosszához képest, előfordulhat, hogy a porszívó nem működik megfelelően.

Csomag tartalma:

  • 1 db porszívó fúvóka kefével
  • 1 db tartó alumínium rúd összekötéséhez

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kézi porszívók
Súly: 0.1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: