Solinator Aussie XTreme 25gr/h 90m3

Nincs értékelés
540 000 Ft 425 197 Ft ÁFA nélkül
Raktáron - In stock
Várható kézbesítés:
29.7.2024

sós víz elektrolízise, medencékhez 90 m3-ig, klór előállítása 25 gr/h

Részletes információ

Termék részletes leírása

Solinator Aussie XTreme 25gr/h 90m3

Asós víz elektrolízis az egyik leggyakoribb módszer az úszómedencék fertőtlenítésére. Nincs szükség veszélyes vagy drága vegyszerek tárolására vagy felhasználására. Nem okoz szennyezést és egészséges folyamat.

A szolinátor lebontja a medencében oldott sót, és elektródák segítségével klórgázt szabadít fel belőle, ami fertőtleníti a vizet. A sót a fürdőszezon elején 5 kg só/1 m3 víz arányban oldják fel a medencében, és csak kisebb mennyiséget adnak hozzá a szezonban. Az AUSSIE XTreme szolinátor lámpával figyelmeztet a kevés és túlzott sótartalomra a medencében. A teljesítményszabályozás kézi, 10 és 100% között állítható. Ha a szolinátor teljesítményét rövid időre növelni kell (jellemzően vihar, magas hőmérséklet vagy nagyszámú fürdőzés idején), akkor a Boost funkció használható. 100%-ra növeli a teljesítményt 24 órára, majd automatikusan visszaállítja az eredeti értékre. Ellenkezőleg, ha letakarja a medencét, és egy ideig nem használja, akkor az alacsony funkció használható, ami 10%-ra csökkenti a teljesítményt.

69527Az XTreme SOLINATOR dinamikusan figyeli a beállításokat, hogy a környezeti paraméterek változása ellenére is fenntartsa a beállított klórértéket. A háttérvilágítású LCD kijelző megkönnyíti a menük közötti navigálást. Az XTreme cella robusztus és a legmodernebb anyagokból készült. Öntisztító kamrával rendelkezik a problémamentes használat érdekében.69527-1

Az XTreme szolinátor intelligens mikroszámítógép által vezérelt rendszerrel és intuitív, megvilágított navigációs gombokkal rendelkezik. A klórgyártás precíz beállításának lehetősége 1%-os lépésekben, valamint a klórgyártás beállításának dinamikus monitorozásának lehetősége a precíz klórgyártás érdekében. Super Chlorinate üzemmóddal rendelkezik a medence szuperklórozására. Alacsony és magas sótartalmat jelez, és hangjelzéssel figyelmeztet, ha beavatkozásra van szükség. Magas sótartalom esetén automatikusan csökkenti a teljesítményt. A nagy cellafelületek meghosszabbítják a cella élettartamát, a kiváló minőségű cella anód anyag pedig kiváló hatékonyságot biztosít. Tartalmazza a szivattyúvédelmet és a SPA üzemmódot. A készülékre 4 év/10 000 óra garancia vonatkozik.

  • Uszodákhoz: 90 m 3 -ig
  • Klórtermelés: 25 gr/h
  • Feszültség: 230 V
  • Teljesítmény: 140 W
  • Súly: 9,8 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Automata szolinátorok
Súly: 2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: