Zsaluzat Porocell Big RoundBlock EPS30 1250 x 500 x 250 mm

Nincs értékelés
21 290 Ft 16 764 Ft ÁFA nélkül
Raktáron - In stock
Várható kézbesítés:
25.7.2024

A Porocell zsaluzat formájuknak köszönhetően akár saját kezűleg is könnyű medenceépítést tesz lehetővé, nincs szükség állványozásra és további hőszigetelésre

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Porocell zsaluzat formájuknak köszönhetően akár saját kezűleg is könnyű medenceépítést tesz lehetővé, nincs szükség állványzatra és további hőszigetelésre. A rendszer nagy sűrűségű extrudált polisztirol tömbökből áll, amelyek késsel vagy fűrésszel 25 cm-es lépésekben vághatók. A medence egyes szerkezeti részei, mint pl szkimmer, fúvókák, víz alatti reflektorok vagy ellenáram egyszerűen és pontosan felszerelhető. Az anyag könnyű megmunkálása nagy szabadságot ad a medence alakjának megválasztásában és kiváló alkalmazkodóképességet a kiválasztott méretekhez.

A zsaluzat vasbeton lemezre kerül, majd betonacél megerősítés után keverőbetonnal töltjük fel. Az alaplemezre és a kerületi falak mentén geotextília van rögzítve. Előre gyártott cserélhető fóliák felhordása esetén a medence szélére profilokat rögzítenek, amelyek segítségével a fólia könnyen rögzíthető; vagy a nehéz medencefóliákat hegesztéssel hordják fel.

A medence hőjének 80%-a a víz felszínén keresztül távozik. Ennek ellenére erősen javasolt a medencefalak hőszigetelése is. A Porocell blokkok használatával a medencében gyorsabban melegszik fel a víz, így hamarabb indulhat az úszásszezon, ugyanakkor tovább tarthat. A Porocellből épített medencékben a napsugárzás melegíti fel a vizet. A hőszivattyúból származó hő felhasználásával lényegesen tovább élvezheti a medence előnyeit, mint más típusú medencékben.

A hőmérséklet ingadozása és a fagy a medence kerületi falait is érinti. Ezek tágulást és feszültséget okozhatnak, ami károsíthatja a medence fóliáját, vagy akár magát a szerkezetet is. A Porocell rendszer ellenáll ezeknek a hatásoknak és elnyeli az összes feszültséget.

A Porocell blokkok Bigblock vagy Ecoblock változatban kaphatók. Egy Bigblock blokk térfogata 0,083 m 3 , feltöltéséhez 83 liter beton szükséges. Az Ecoblock térfogata 0,033 m 3 és 33 liter beton szükséges az egyik blokk kitöltéséhez.

Porcelán BigBlock blokk medenceépítéshez görbülettel az ívek kialakításához.

Műszaki adatok:

Térfogata: 0,083 m 3

Méretek: 1250 x 500 x 250 mm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Porocell blokkok
Súly: 2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: